Всички, които желаят да се сдобият с най-луксозния модел часовник Apple Watch Edition няма да се налага да се редят на опашки и да се бутат с останалите клиенти. Това беше обявено днес, като разкрива интересна маркетингова кампания на гиганта да пази своите най-скъпи клиенти и да им предостави първокласно обслужване.

Ако решите да закупите Apple Watch Edition на скромната цена от около 10 000 долара, то вие ще имате привилегията да не стоите на опашка, а да влезете веднага в магазина. Оттам служител на компанията ще ви разведе и ще ви отдели цял един час за това. Часовниците ще можете да пробвате насаме в определена за това стая, като ще можете да вземете до два часовника за проба. Всички потенциални купувачи на Apple Watch (без тези, които смятат да купят Sport варианта), също ще могат да се възползват от видео конферентен разговор със служител на Apple от дома си. Най-интересното е, че вече закупилите Apple Watch Edition бижуто получават двугодишна поддръжка и лично обслужване по телефона 24/7.

Часовникът ще излезе на пазара на 24 април. Apple първоначално ще продава смарт джаджите си само в няколко специализирани магазина, като ще разшири броя им на по-късен етап. Всичко това ще бъде предшествано от редизайн на магазините на компанията в САЩ.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS