Специални празнични предложения ще очакват клиентите на Теленор по повод имените дни през януари. Само в онлайн магазина на Теленор за периода от Йордановден, 6 януари, до Атанасовден, 18 януари, всеки ще може да открие промоционални условия за избрани модели телефони и смарт устройства. Страхотна идея за подарък. Можете да зарадвате своите близки и приятели с изненада, която да закупите бързо, лесно и удобно, само с няколко клика и на наистина изгодна цена.

Януари е един от месеците в годината с най-много имени дни, а празнуващите българи са стотици хиляди. В първия месец от годината имениците празнуват на Васильовден, Йордановден (Богоявление), Ивановден, Антоновден и Атанасовден, като имен ден имат и Теодосий, Татяна, Евтим, Максим и Григор. Честитим на всички именици.

Пълната информация за специалните предложения ще бъде видима за всеки клиент, влязъл в онлайн магазина на Теленор с потребителско име и парола. Посещавайки редовно сайта на Теленор имате възможност да бъдете сред първите, възползвали се от най-изгодните онлайн предложения за устройства и аксесоари.

Сподели
Предишна страницаTenda представи нов високоскоростен рутер за дома
Следваща страницаЛекарство обръща процесите на стареене в рамките на броени дни
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.