От днес Мтел предлага на малките и средни компании фиксиран интернет, офис телефон и мобилен план на атрактивната цена от 23,20 лева на месец. С пакета фирмите получават и устройство по избор – смартфон Sony Xperia J или лаптоп Acer.

Предложението е специално разработено за малките и средни компании. То обединява в пакет трите най-използвани от бизнес клиентите услуги на атрактивна цена, като включва и коледна изненада.

В пакета има:

  • Фиксиран интернет със скорост 50 Mbps с безплатен Wi-Fi.
  • Офис телефон 100, с който бизнесът има 100 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа и 200 минути в мрежата на Мтел. След изчерпването на безплатните минути фирмите продължават да говорят само за една стотинка към всички национални фиксирани мрежи.
  • Мобилна тарифа – Мтел Бизнес 100. С нея компаниите получават 100 безплатни минути за разговори с всички национални мрежи, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа и 200 минути в мрежата на Мтел.

В коледния пакет има и мобилна тарифа – Мтел Бизнес 100. С нея компаниите получават 100 безплатни минути за разговори с всички национални мрежи, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа и 200 минути в мрежата на Мтел.

Цената на коледния пакет е 23,20 на месец през първата година от договора. През втората година цената на пакета е 38,15 лева месечно. Предложението е валидно до изчерпване на количествата.