Sony-Xperia-Z5-Xperia-Z5-Compact-and-Xperia-Z5-Premium-all-leak

Sony ще проведе пресконферениця днес, на която трябва да видим новите Xparia Z5 смартфони. В началото на седмица научихме част от спецификациите им, които бяха потвърдени от маркетинг директорa на Sony Mobile Communications за Франция.

Сега онлайн бяха публикувани и техни снимки. Те идват от холандски източник, а на тях се виждат Xperia Z5, Xperia Z5 Compact и Xperia Z5 Premium. Показан е Xperia надписът от едната страна и бутоните на трите модела с интегриран сензор за пръстови отпечатъци от другата. Тези за звук пък са преместени по-надолу.

Sony-Xperia-Z5-Xperia-Z5-Compact-and-Xperia-Z5-Premium-all-leak (2)

Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact също така преминаха и през бенчмарк тест, който потвърждава, че те ще дойдат с 8-ядрения 1.9GHz Snaprdagon 810 процесор с Adreno 430 GPU. Z5 има 3GB RAM с 32GB вградена памет, а Z5 Compact 2GB RAM/32GB ROM, както и 4.6-инчов дисплей (резолюция 720 x 1280). Основната камера и при двата телефона ще е 23-мегапикселова с възможност за 4К запис, а предната ще е 8 мегапиксела.

Очакваме и Xperia Z5 Premium, който вероятно ще бъде с 4K дисплей, но ще може да работи на 1080p или 1440p за по-малка консумация на батерията.

Е, няма да чакаме още дълго, само няколко часа, за да видим какво ни е подготвила компанията.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS