Moto E

Moto E

Motorola Moto E се появи на снимка на официалната страница на Motorola Мексико във Facebook броени дни преди премиерата си на 13 май.

На нея апаратът е в бяло и е поставен до Moto G, като изглежда значително по-малък. Както можем да забележим, устройството е малко по-заоблено от своя предшественик, декоративната рамка около дисплея е малко по-дебела и разполага с говорители, разположени на предния панел, като за сметка на това липсва предна камера.

Бразилски онлайн магазин пък публикува спецификациите на Moto E. Смартфонът ще дойде с 4.3-инчов дисплей, 1.2GHz двуядрен процесор, 5-мегапикселова камера, 1GB оперативна и  4GB вградена памет, слот за microSD карти, 1980mAh батерия и операционна система Android 4.4 KitKat. Предполага се, че апаратът ще има няколко разновидности, като в зависимост от пазара, за който е предназначен, ще поддържа две SIM карти и дори цифрова телевизия. Moto E ще бъде наличен в три цвята – черен, тюркоазен и лимонено жълт.

Устройството ще бъде представено официално на две отделни събития в Лондон и Индия на 13 май, а очакваната му цена е около 150 долара.