Apple продължават да се радват на страхотната нощна камера на iPhone 7. Този път отпразнуват успеха си с невероятна интернационална изложба със снимки от цял свят заснети за една нощ.

Технологичната компания разпрати фотографи на 5 ноември, 2016 да снимат след залез. Те са отишли до най-далечните точки на света да заснемат удивителни кадри – ями с лава в Индонезия, арктически пещери е Исландия, както и необикновени герои по улиците на Шанхай и Йоханесбург.

Идеята е гениална, а резултатът е повече от добър. Някои от изображенията ще се появят на билбордове в 25 държави, ще има и видео с всички снимки на куп, което също ще върви като страхотна реклама на iPhone.

Вижте някои от билбордовете по-долу.

Цюрих, Швейцария:

one-night-iphone-1Милано, Италия:

one-night-iphone-2Токио, Япония:

one-night-iphone-3Банкок, Тайланд:

one-night-iphone-4Лондон, Великобритания:

one-night-iphone-5one-night-iphone-6Купертино спечели много позитиви от билбордната кампания „Shot on iPhone“ със снимки от iPhone 6. Затова явно са решили да повторят своя проект. Засега успехът им е в кърпа вързан.

Това е доста умна стратегия. Компанията продължава да рекламира предимствата на своя продукт и то по много дискретен и красив начин.

Ето още снимки от кампанията:

one-night-iphone-low-light-4one-night-iphone-low-light-3one-night-iphone-low-light-2one-night-iphone_photo-2one-night-iphone_photo-3one-night-iphone_photo-1