Huawei_Ascend_G600_Black_White

От 20 август клиентите на Мтел могат да купят четири модела смартфони с 30% намаление. Предложението идва в отговор на все по-големия интерес към „умните“ устройства и на нарастващата необходимост от мобилен интернет навсякъде и по всяко време.

Първото предложение на Мтел е компактният и елегантен ZTE Blade III. Той може да бъде закупен на цена от 3,43 лева на изплащане или в брой за 76,30 лева. Стилният и изчистен ZTE Grand X Pro ще се предлага срещу 6,93 лева на месец, а в брой той ще струва само 153,30 лева. Huawei Ascend G600 е следващият модел, който може да бъде закупен с 30% отстъпка. Той ще струва 174,30 лева в брой или 7,63 лева при избор за покупка на изплащане. Последното предложение е изключително тънкият Alcatel Idol. Той се предлага в брой срещу 223,30 лева. На изплащане смартфонът струва 9,73 лева на месец.

Клиентите на Мтел ще могат да се възползват от намалението в цената на телефоните при условие, че изберат някоя от атрактивните тарифи Mtel Smart. Кампанията ще се проведе в рамките на един месец във всички магазини на телекома.

Отстъпките за смартфони за клиентите на Мтел са в отговор на непрекъснато нарастващия интерес към ползването на „умни устройства”, който е в унисон със световната тенденция за ръст в продажбата им. Увеличеното търсене на „умни” телефони е продиктувано от все по-активното използване на мобилен интернет като неразделна част от ежедневието на хората. Това се доказва и от факта, че Мобилтел отбеляза близо 30 % ръст на клиентите на мобилен инернет само през първото полугодие на 2013 година.