OnePlus Two

По последни данни, включително и тази снимка, OnePlus замисля да представи нов продукт на пазара. Според предварителни слухове компанията готви OnePlus Two. Второто поколение на впечатляващия OnePlus One е доста добро продължение на серията супер мощни и евтини телефони на OnePlus. Макар все още труден за намиране, OnePlus One си остава един от най-интересните телефони за Android феновете за тази година.

ВИЖ ОЩЕ: Проверете дали правителството ви шпионира

Ако не сте запознати, OnePlus е компанията, която леко шокира пазара на смартфони със своя флагман. Той се отличаваше с това, че като изключим цената е равен на всеки друг флагман, който може да си купите. Същият хардуер и добра визия, но на половина цена, ако не и повече. Още нещо, което за Android феновете бе добра новина, е фактът, че OnePlus One работи със CyanogenMod, което позволява доста свобода.

 

Теорията за еволюцията се отнася за всички неща по света, включително технологичните устройства, така че стойте нащрек!

 

OnePlus Two също ще работи със CyanogenMod и ако следваме логиката на производителя, второто поколение ще е с още по-добри параметри и вероятно доста, доста прилична цена. За съжаление няма как да споделим повече по темата, защото нищо друго не се знае. Нищо чудно е да се окаже и таблет. От това, което имаме на снимката, преведено на български, може само да предположим, че готвят ново устройство, но не може да дадем яснота какво ще е. Всички залагат на телефон, но явно пак ще чакаме времето да покаже.