Компанията за банкови и финансови технологии „Сирма Бизнес Консултинг“ АД (СирмаБК) е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които споделят ценни съвети за идентифицирането и решаването на сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера, обменят идеи, технологична експертиза и знания.

 

В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията, които представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

 

Българската софтуерна компания е представена на форума от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, които ще споделят своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за ъпгрейд на FC 12 и др. Програмата на панела “Финансови услуги”, в който участват те, включва също теми като цифрови платформи, „облачни“ технологии, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализираните групи разглеждат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховането, рисковете и регулациите в сектора.

 

Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финасови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието. Те ще разгледат и примерите за облачни иновации в областта на финасовите услуги, както и движещите сили и предпоставките за успех.

 

През 2017 година Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

Повече информация за събитието е достъпна на адрес:

https://www.oracle.com/oracleindustryconnect/overview.html

Сподели
Предишна страницаASUS представи гейм иновации пред българските фенове на видеоигрите
Следваща страницаХарчим 11 млрд. долара за Internet of Things в региона
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.