Gear, цитирани от PhoneArena, споделиха нещо, което прилича на реален рендер с надписи, които да бъдат принтирани на кутиите за HTC U 11. Ако изображението е реално, това може да се окаже информацията, която да потвърди спецификациите на устройството само две седмици преди неговата официална премиера.

Както можете да видите от изображението, HTC U 11 би трябвало да дойде с Qualcomm Snapdragon 835, цели 6GB RAM и поддръжка на карти памет до 2TB. Когато говорим за дисплея, той трябва да е 5.5-инчов с Quad HD резолюция и Gorilla Glass версия 5.

htc-u-11-box-specs

Колкото до камерите, основната очевидно ще е 12 мегапиксела с UltraPixel технология, бленда f/1.7 и оптична стабилизация. Предната камера се цитира като 16MP.

Подвърждават се още EdgeSense и IP57 прахо и водоустойчивостта, скенерът за пръстови отпечатъци и HTC BoomSound. 3D audio, Hi-Res audio и HTC USonic, които видяхме при HTC U Ultra също би трябвало да присъстват.

Премиерата на HTC U 11 се очаква на 16 май, така че тогава ще разберем дали всички тези спецификации наистина се потвърждават от рендера на кутията за въпросното устройство. А до тогава просто трябва да чакаме. Какво ще кажете? Ще оправдаят ли HTC очакванията този път?