Браузър и сърфиране

Chrome се представя чудесно в комбинация с този хардуер. Скроването на големите страници е плавно и ясно. Времето за зареждане е завидно кратко.

Тествахме бразъра в по-тежки сайтове с голям обем, и смея да твърдя, че целия екип се впечатли от добрия резултат.

Големия екран на телефона е лесен за използване, дори с една ръка.

Батерия

Под запечатания панел на телефона се крие 2100mah батерия (li-po). С еднин заряд и при натоварена употреба, батерията издържа повече от стандартния бизнес ден. За най-активните потребители – 9 до 12 часа с един заряд. При нормална употреба телефонът издържа  повече от 16 часа.

Ако намалите яркостта на екрана, спрете 3G (както правят мнозина) и телефонът ще издържи повече от 24 часа. За телефон от този клас, бих казал, че батерията е над средното ниво.

Геймнинг

LG и Google са опаковавали един малък звяр в красивия панел на Nexus 4. Игрите вървят чудесно да този телефон, не само заради великолепния четириядрен процесор, но и заради 2 GB оперативна памет.

Смело поемете контрола върху страхотните Dead Trigger, Asphalt 7 (видеото с геймплея можете да видите в раздел „Интерфейс“).

 

1
2
3
4
5
6
Сподели
Предишна страницаSony показа нова реклама на Xperia Z
Следваща страницаiWatch на Apple ще излезе докрая на годината
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.