Интерфейс и екран

Тук няма как да изненадам повечето от вас с нещо много по-различно от това, което ви представих в своето ревю на Nexus 7. Android 4.2.2 в най-чистата му форма, това и нищо друго задвижва Nexus 4.

Без да се замислям, смея да твърдя, че това е най-бързия Android, който съм тествал. Мога да сравня бързината на телефона само с тази на Samsung Galaxy Note 2.

При провеждане на разговор няма да имате проблем. Лесен за използване, интерфейсът на dialer-а ви позволява да сте бързи в набирането. Звука на слушалката е чист, ясен и достатъчно силен.

За да добиете представа за стандартния вид на този Android смартфон, може да разгледате следната галерия:

[nggallery id=66]

А ето и кратко видео за това как се държи Nexus 4:

За екрана мога да кажа, че е на изключително високо ниво. Не може да се пребори с перфектните ъгли на гледане, като тези на iPhone 5 и Galaxy S3, но като гъстота на пикселите (~318ppi) и яркост (над 600 нита), определено се нарежда сред топ устройствата. Остротата на изображенията е прекрасна и това се дължи на RGB матрицата на Nexus 4.

Тъч панела е с новата „Zerogap“ технология, която запълва всички празнини. Между тъчскрина и матрицата на екрана няма въздух, което намалява времето за реакция при допир. Ако търсите бърза реакция като тази на iPhone, то няма защо да продължавате, Nexus 4 е тук и ви очаква.

 

1
2
3
4
5
6
Сподели
Предишна страницаSony показа нова реклама на Xperia Z
Следваща страницаiWatch на Apple ще излезе докрая на годината
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.