Military_wallpapers_168

Силни екшъни, романтични любовни истории и забавни комедии представя VIVACOM ARENA през август. Холивудската супер звезда Раян Гослинг е главното действащо лице в две от премиерните заглавия на канала – екшънът “Drive: Живот на скорост” и драматичният трилър „Всички хубави неща“. Първият е екранизация по едноименната книга на Джеймс Салис, чийто сюжет разказва за “безименен” холивудски каскадьор, който работи на свободна практика като шофьор на банди, специализирани в банкови обири, а във „Всички хубави неща“ Гослинг е в ролята на наследник на фирма за недвижими имоти, чиято любовница, в ролята Кирстен Дънст, внезапно изчезва и не бива открита. Сюжетът е базиран на реални събития от 80-те.

За любителите на леките, забaвни комедии е „Бруно“ с участието на гениалния имитатор Саша Барон Коен, както и две от частите на популярната семейна комедия за оранжевия котарак Гарфийлд. За романтичната част от аудиторията са предназначени „Ню Йорк, обичам те”, който събира на едно място носителката на „Оскар“ Натали Портман, Брадли Купър, Орландо Блум, Кристина Ричи и Робин Райт, и „Глава в облаците“ с изкусителните Чарлийз Терон и Пенелопе Круз.

Акценти във филмовия афиш на VIVACOM ARENA през август са още фантастиката „Хелбой 2 – Златната армия“, която ще зарадва феновете на комиксите и супер героите, и „Футболната фабрика“ – един от най-силните филми за футболното хулиганство. „Братя по съдба“ е биографична рок-изповед, разказваща историята на двама братя – сиамски близнаци, изстреляни от провинциалната неизвестност до покварата на пънк-рока.

VIVACOM ARENA се предоставя само от VIVACOM ТV, като каналът е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет Екстра и в допълнителния пакет HD Light. Потребителите на останалите ТВ-планове могат да го прибавят към основния си абонамент срещу символична месечна такса от 1,90 лв. В момента HD Light-пакетът се предлага с 50% отстъпка към всеки новоактивиран пакет до края на септември.