LG G Watch Urbane

LG G Watch Urbane е новият часовник на корейците, за който ви разказахме преди няколко дни. Той ще бъде обявен на MWC следващия месец, а преди дни LG пусна ново промо видео в своя YouTube канал, разкриващо още детайли за този уникален часовник.

ВИЖ ОЩЕ: Pebble Time идва с нов дизайн, нов дисплей и нов софтуер

Смело може да кажем, че това е наистина най-доброто в света на носимите устройства, което сме виждали до този момент. Поне що се отнася до визия, LG G Watch Urbane безспорно е номер едно и ще е основен конкурент на Apple Watch, който пък ще бъде пуснат на пазара от април. LG определено не се цели да се съревновава със Samsung в тази надпревара, а диретно ще гони най-големите – Apple. Дори все още да нямат продукт, който да се продава, плодовите си знаят възможностите и със сигурност са си наумили нещо, за да завземат по-голям пазарен дял още със старта.

Дали новият продукт на LG е толкова добър, колкото и изглежда, остава да разберем след няколко дни. Съдейки по впечатленията, които остави в мен LG G Watch R, мога да кажа, че LG G Watch Urbane определено ще е аксесоарът, който всеки ще иска тази година. Стига да нямаме изненади от останалите играчи, LG може и да се качи на най-високото стъпало тази година.