oneplus-2-tenaa

OnePlus трябва да представи новия си смартфон след по-малко от седмица – на 27 юли. Компанията обяви някои детайли за OnePlus 2 по време на AMA (попитай ме всичко) сесия, а сега вече има и снимки на устройството, идващи от китайския регулатор TENAA.

От тях се разбира, че тазгодишният модел ще има сходен с този на своя предшественик дизайн, но с променен Home бутон, в който ще се намира и скенерът на пръстови отпечатъци. Той беше обявен миналия месец, като OnePlus твърди, че технологията е по-бърза от изпозлваната при Touch ID на Apple.

До момента знаем, че OnePlus 2 ще бъде по-малък от миналогодишния модел, ще бъде с 4GB RAM, процесор Snapdragon 810, новия USB Type-C порт и батерия с капацитет 3300 mAh. OnePlus намекна, че смартфонът ще дойде и с поддръжка на две SIM карти.

Цената все още не е обявена официално, но Пит Лоу, главният изпълнителен директор на OnePlus, потвърди в Twitter, че исканата сума ще бъде под 450 долара. Остават още пет дни до официалното представяне на OnePlus 2, когато ще разберем всички подробности за устройството.

Screen Shot 2015-07-22 at 1.11.33 PM

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS