iPhone-6C-Rear-Housing-1-630x472

Когато Apple предлагаше iPhone-и с по-малък дисплей, имаше доста слухове за по-голяма версия на устройството. Американската компания най-накрая се реши на тази стъпка миналата година, след което пък започнаха спекулациите за връщането на 4-инчов iPhone тази есен, само че в по-евтин вариант – 6c.

Днес се появиха първи снимки, за които се твърди, че са именно на бъдещия iPhone 6c, на които е показан задният панел на смартфона. Вижда се, че дизайнът е по-различен от този на iPhone 5c, който не се радваше на толкова голям успех. Първо, камерата е ъпгрейдната. Второ, говорителите са като на последните модели от серията.

iPhone-6C-Rear-Housing-2-630x472

Според спекулациите до момента, iPhone 6c ще предлага много от хай-енд функциите на новите iPhone 6 и 6 Plus. Това означава, че той ще дойде със сензора за пръстови отпечатъци TouchID, Apple Pay, A9 процесор и Gorilla Glass покритие. Може би повечето потребители се надяват Apple да предложи по-малка алтернатива за тези от тях, които не са фенове на по-големите екрани, но трябва да приемете тези снимки с голяма доза недоверие, защото все още е твърде рано да смятаме, че ще видим нещо истинско.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS