Световният технологичен лидер Xiaomi ще отвори своя първи официален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, ниво 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата официално ще бъде прерязана в 10:00ч., за да посрещне магазинът първите си клиенти и гости.

С първия и единствен до момента оторизиран магазин на бранда в страната Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони, така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда. Xiaomi магазинът ще направи продуктите още по-достъпни за потребителите, поставяйки в ръцете им най-новите технологии, част от които ще бъдат представени за пръв път в на нашия пазар.

Към днешна дата Xiaomi е вторият по големина производител на смартфони в целия свят според глобалния пазарен репорт на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% ръст спрямо предходната година. Компанията присъства в над 100 държави и региони по света и е създател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства.

В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък – различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип. Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.

На официалното откриване ще присъстват ключови фигури на Xiaomi от България и региона, в това число Андрей Гладки, Зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics регион, Николай Нанков, Регионален мениджър на Xiaomi за България, Ли Тун, Генерален мениджър на Dphone за Европа и Бери Дун – Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа. Те ще представят визията на бранда за разрастване на българския пазар.

Събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки и поддържане на физическа дистанция.

Сподели
Предишна страницаGoogle променя целия човешки геном
Следваща страницаВ четвъртото издание на „Сайт на годината“ ще има и младежко жури
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.