SamsungDemoCenter_Guests

Първият в България клиентски център на Samsung отвори врати във Варна. Проектът е съвместен между Samsung Electronics и местен основен партньор на компанията – фирма Макс Сервиз ЕООД. Samsung Demo Center ще представя най-новите иновативни продукти на Samsung, като в допълнение ще предоставя множество допълнителни услуги в полза на клиента. Специален гост на откриването бе г-н Иван Портних, кмет на община Варна.

“Радвам се, че в града ни се случват подобни неща – това е положителен знак за бизнес климата във Варна”, заяви г-н Портних на официалното откриване.

SamsungDemoCenter_RibbonCutting

Samsung Demo Center е разположен на удобна, лесна за достъп централна локация. Идеята на центъра е да се превърне в място, в което потребителите ще могат не само да се запознаят с продуктовото многообразие на Samsung, но и да се възползват от персонално и специално отношение и обслужване на високо ниво. Клиентите ще имат възможност за безплатно обучение, инсталиране, демонстрации, тестване и консултация от висококвалифицирани служители.

„За нас е много важно клиентите да получат необходимата грижа и внимание, професионална помощ и съвет, така че да могат да вземат информирано решение. Затова и нашата концепция, заедно с г-н Галин Генадиев, е да създадем не просто място, в което да покажем най-новите си продукти, а по-скоро център за региона, насочен изцяло към клиента, където той ще може да получи най-точната информация, подкрепа и съвет преди, по време на и след покупката”, заяви г-н Христофор Петков, мениджър на дивизия аудио и видео техника на Samsung Electronics за България.

SamsungDemoCenter_OfficialOpening2

Samsung Demo Center ще действа и като сервизен център за региона, който ще предлага включително безплатен монтаж и доставка за нови продукти, безплатен транспорт за продукти в гаранция, както и удължена гаранция.