Освен най-новия си тънък лаптоп, Asus използваха конференцията Computex за още една интересна премиера – тази на техния флагман ZenFone. Тази година той е ZenFone 3 и идва с много интересен дизайн. Колкото и да оглеждате смартфона, по него няма да видите никакви линии, които да играят ролята на антени за свързаност.

Asus наблягат на тази новина – ZenFone 3 Ultra е първият изцяло метален и капсулован смартфон в света, който няма видими външно антени (вижте снимката по-долу). Asus са успели умело да скрият въпросните антени и е много интересно да разберем как това е станало. За сега обаче, това си остава загадка.

asus-zenfone-3-deluxe-2

Asus ZenFone 3 Deluxe не излиза на пазара сам – с него идват и още два акомпаниращи смартфона. За разлика от Deluxe варианта, който е с големина на дисплея 5.7 инча, ZenFone 3 Ultra е цели 6.8. По-добрите характеристики остават за ZenFone 3 Deluxe, между които процесор Qualcomm Snapdragon 820, видео карта Adreno 530 и 6GB RAM. И двата смартфона са с Full HD 1080p резолюция и скенери за пръстови отпечатъци (за Ultra той е отпред). По-малкият брат на Deluxe и Ultra пък е Asus ZenFone 3.

Какво ще кажете?

1 коментар

Comments are closed.