проектори

В навечерието на тазгодишното най-голямо спортно събитие, Acer обяви 12-тия играч на терена –серията проектори за незабравимо изживяване при гледане AcerHome. Потребителите могат да се насладят на резолюция до 1080p с яркост от 3,000 лумена и адаптивност на картината, за да се наслаждават на играта в дома или в градината с приятели или със семейството.

Играчите

Представяме ви новите участници на футболното игрище това лято.

 

Acer H9505BD – централният нападател

Домашния проектор Acer H9505BD комбинира брилянтно качество на картината с мощни технологии, които пренасят реално терена в техния дом. Със съотношение на контраста от 10,000:1, Acer H9505BD осезаемо подобрява контраста на изображението с помощта на корекция на динамичната бленда. Така съдържанието се анализира кадър по кадър и пресъздава възможно най-живите и ярки образи. H9505BD поддържа технология за придвижване на обектива, което позволява на обектива да бъде настроен, без да се налага преместване на проектора. Това го прави идеалното решение за гледане на мач след мач във всяко помещение.

Проекторът H90505 е наличен на пазара на препоръчителна КК цена от 3299лв.

 

Acer H6510BD – левият защитник

1080-пикселовият проектор Acer H6510BD кара играта да оживее чрез ясни, ярки изображения. Потребителите не трябва да се тревожат, ако играта има продължения – технологията Acer ColorSafe II практически елиминира възможността от влошаване на цветовете, възползва се от DLP® технологията и гарантира качество на картината, въпреки продължителната употреба. Освен всичко това този проектор тежи само 2,2 кг., което го прави достатъчно лек, за да е с вас и по време на път.

Проекторът H6510BD е наличен на пазара на препоръчителна КК цена от 1449лв.

 

Acer H5380BD – централният защитник

Acer H5380BD е чудесно предложение за тези, които искат да се вместят в по-малък бюджет. С яркост от 3,000 ANSI лумена и разделителна способност 720p HD, проекторът H5380BD проектира реални изображения в широкоекранен формат (16:9). Това го прави идеалния партньор за гледане на игри у дома или извън него.

Проекторът H5380BD е наличен на пазара на препоръчителна КК цена от 899 лв.

 

Acer P1173 – централният полузащитник

Проекторът Acer P1173 пресъздава впечатляващи, ясни изображения и удобни инсталационни инструменти, с които лесно да настроите устройството, където и да е разположено. P1173 поддържа яркост от 3,000 ANSI лумена за детайлна, реалистична картина, така че потребителите да могат усетят атмосферата сякаш са на терена и гледат последния футболен мач.

Проекторът P1173 е наличен на пазара на препоръчителна КК цена от 599 лв.

Всички модели поддържат технологията Acer ColorBoost II +, която се отличава с оптимизирана 6-сегментна палитра, мощен процесор за обработка на изображения и усъвършенствана технология за осветяване. Благодарение на това проекторите Acer осигуряват невероятно качество на цветовете в сравнение с конвенционалните проектори.

 

Марка №1 DLP проектори в EMEA от 2008

Много са причините, поради които DLP проекторите на Acer са най-популярните в EMEA. Според данни от проучване на пазара от фирма PMA (Pacific Media Associates), никоя друга марка не продава повече DLP проектори в EMEA от 2008 г. до днес, както Acer. Високото качество и имплементирането на най-новите технологии, гарантират наситени, ярки и живи цветове. 5-годишната гаранция на DLP ® чипа потвърждава надеждността и дълготрайния блясък на цветове. Качествените лампи Osram и Philips, използвани в проекторите на Acer, са с една година гаранция, без ограничение за часовете работа.