Ако все още се колебаете дали да си купите новия флагман от Samsung Galaxy S6, или приятеля му Galaxy S6 Edge, днес имаме нещо за вас. Компанията пусна специално приложение, което да ви демонстрира всички нови функции на смартфоните. То е безплатно и вече е налично в Google Play Store.

google-play-store-iconЧрез Samsung Galaxy S6 Experience, както се казва приложението, ще можете да изпитате всички нови примамливи функции на флагмана – от обновеното приложение S Health, през сензора на камерата и дори самия софтуер. Разбира се, то няма да промени софтуера на вашия теленфон (независимо какъв е той), а просто ще ви представи функциите по един интересен и красив начин.

Освен това, ще ви бъдат представени и всички допълнителни аксесоари към Galaxy S6 и S6 Edge. Ако пък не знаете кои от тях са за вас, не се притеснявайте, можете да отговорите на един въпросник, който ще ви покаже що за личност сте и кои аксесоари ще са подходящи за начина ви на живот. Можете веднага да се насочите към Play Store и да свалите приложението още сега:

 

samsung-galaxy-s6-experience-1 samsung-galaxy-s6-experience-2

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS