Първият умен часовник от Asus, ZenWatch, беше нещо красиво и добре изпипано. Но, както изглеждаше още когато излезе, някои неща му липсваха. Сега може би компанията ще поправи това, след като директно от главния изпълнителен директор Джери Шен разбрахме кога ще видим новото попълнение в семейството.

Аsus ZenWatch 2 ще дебютира на Computex Taipei, което събитие е насрочено за дните между 2-ри и 6-ти юни, сподели Шен пред Focus Taiwan. Разбира се, това не означава, че продажбата му ще започне веднага. Очаква се умният часовник да е на пазара след средата на годината, може би през юли. Всички обаче се интересуват от това какво ще представлява новата джаджа и с какво ще превъзхожда предшественика си. Ясно е, че след толкова красив брат, няма как да видим грозен часовник. Не знаем все още нищо, с изключение на официалната информация за батерията – тя ще издържа около четири дни при пълно зареждане. Джери Шен беше споделил, че се надява на седмица живот, но очевидно това е трудно за постигане.

Всички се очакват при новия ZenWatch да видим малко повече и добри фитнес приложения, но за това също все още няма информация. Е, остава да изчакаме още няколко седмици, за да видим какво са ни приготвили от Asus този път.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS