viva apps

VIVACOM пуска на своя Android портал VIVA Apps – ново приложение, което позволява на потребителите да правят бързо и лесно списъци за пазаруване, да ги синхронизират и да ги споделят при нужда с близките и приятелите си. Приложението „Взе?ли” позволява на всеки да създаде сам списък с покупки или да ги добави от готова база данни с над 7,000 продукта, налични в апликацията.

Веднъж създаден, списъкът може да бъде заръчан на група потребители само чрез въвеждане на имейлите им. Впоследствие всеки един от тях може да редактира списъка, като добавя нови продукти и променя вече добавените елементи и количествата им. При промяна в пазарския списък или част от него, всеки един от участниците, които имат достъп до списъка, получава нотификация от приложението за корекцията. Освен през апликацията, пазарски списък може да бъде създаден или редактиран и през уеб сайта vze.li, а корекциите,направени там, автоматично се отразяват и в мобилните телефони на всички участници в реално време.

Скоро се очаква създателите на „Взе?ли”да добавяти реални цени на продуктите в приложението, за да може потребителите да се ориентират за приблизителната сума, която биха платили за стоките в пазарския си списък.

„Взе?ли” може да бъде изтеглено без заплащане от VIVA Apps, независимо от оператора, който потребителите използват. Интернет трафикът, който VIVA Apps генерира, също е безплатен за клиентите на VIVACOM, а търсенето и изтеглянето са интуитивни и лесни. Android порталът на VIVACOM се актуализира постоянно с нови приложения, разработени специално за него, безплатни за теглене и изцяло на български език. VIVA Apps може да бъде свален свободно и от Google Play Store.

Сподели
Предишна страницаЗапочва обучението на служители на Мтел по европейски проект
Следваща страницаПърва снимка на фаблета Lumia 1520 на Nokia
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg