iphone 5c

iphone 5c

Apple пусна в продажба по-евтината версия на iPhone 5C, който е с 8GB врадена памет. Вчера изтекоха данни за плановете на компанията, а днес устройството се появи на официалния сайт на великобританския мобилен оператор O2, както и на официалния сайт на американската компанията на Острова.

Цената на новия модел iPhone 5C е 429 паунда, което е с 40 паунда по-евтино от версията с 16GB вградена памет, която може да се купи за 469 паунда. Смартфонът е с 4-инчов Retina дисплей с резолюция 1136 х 640 пиксела, 1GB оперативна памет и А6 процесор.

Към спецификациите на iPhone 5C още влизат 1.2-мегапикселова предна и 8-мегапикселова задна камера, както и най-новата версия на мобилната операционна система на Apple, а именно iOS 7.1. Повече информация за устройството може да намерите тук.

Сподели
Предишна страницаNokia готви ново Windows Phone устройство
Следваща страницаGLOBUL набира стажанти
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.