oneplus one

oneplus one

Дългоочакваният OnePlus One ще бъде представен съсвсем скоро. Компанията пусна няколко тийзъра, свръзани с новото устройство, които дадоха информация за част от неговите спецификации но външният му вид остана запазен в тайна.. до този момент.

Появи се снимка на задния панел на OnePlus One с популярното мото Never Settle, като най-вероятно това, което виждаме е ранен прототип на устройството. Няма официално потвърждение, което да гарантира истинността на снимката, затова няма да се изненадаме, ако тя се окаже фалшива. Това, което се вижда е двойна LED светкавица, която се намира точно под камерата. От изображението не може да се каже какъв материал е използван – пластмаса или алуминий.

. Това, което до момента знаем за смартфона е, че той ще бъде с 5.5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.5GHz. Към спецификациите на OnePlus One още влизат 3GB оперативна памет, операционна система Android 4.4 KitKat, 3,100 mAh батерия и 13-мегапикселова камера. Цената му ще бъде под 400 долара.

Повече информация за устройството ще има на 23 април, когато OnePlus официално ще го представи.