LG G3

LG G3

Следващият флагман на LG G3 се очаква да бъде представен това лято. До момента нямахме представа за това, как ще изглежда той, но снимка предоставена от колегите от GSMArena днес, дава поне бегла представа за гърба му.

На изображението, което сякаш е свалено от Instagram, можем да забележим, че бутоните за звука, изнесени на задния панел още при G2 са запазени, но дизайнът име е леко променен. Има и нещо като сензор до камерата, но няма как да знаем за какво ще служи той. На листа, върху който е сниман LG G3 има и някакви записки, от които можем да предположим, че устройството ще има 16 и 32GB версия и 2GB или 3GB оперативна памет. Споменава се и оптична стабилизация на изображението OIS+.

Останалата информация, която знаем до момента за новия флагман на корейската компания предполага, че той ще има 5.5-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, 2.3 GHz четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800,13-мегапикселова задна и 2.1-мегапикселова предна камера, слот за microSD карти и ще работи с Android 4.4.2 KitKat. Според някои спекулации LG G3 ще бъде и водо и прахо устойчив. Предполага се, че устройството ще бъде представено през лятото, но няма конкретна информация за датата или поне месеца, в който ще се случи това.