Motorola-Moto-360-successor-

Миналия месец Янг Юанкинг, главният изпълнителен директор на Lenovo, пусна тийзър снимка от собствения си профил в Weibo, която показваше следващото поколение Moto 360. На нея успяхме добре да видим, че ще има доста богат избор каишки от метал и кожа. След това стана ясно, че новото устройство е с кодовото име Smelt, а сега онлайн отново се появи изображение, за което се смята, че е на наследника на популярния умен часовник.

Moto 360 е с кръгъл дисплей, но в долната част има т.нар. „мъртва зона“, която не изглежда толкова добре и не позволява на потребирелите да се насладят напълно на екрана. Според Motorola това e бил единственият начин умният часовник да остане с тънка рамка, но ако съдим по снимката (по-горе), както и по слуховете, следващото поколение Moto 360 вече наистина ще бъде с цял използваем кръгъл дисплей. И новото устройство ще бъде направено от неръждаема стомана.

Според непотвърдена информация следващият Moto 360 ще бъде с резолюция на дисплея от 360 х 360 пиксела и ще работи с операционна система Android Wear 5.1. Очаква се Motorola да позволи на потребителите да персонализират своя часовник през уебсайта на Moto Maker, което ще бъде едно от основните предимства в сравнение с предходното поколение.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS