Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event

Броени часове преди официалното събитие на Samsung “Unapacked”, се появиха и най-качествените снимки на Galaxy S5 до сега. До момента бяхме виждали единствено “mock-up” снимки, правени на фотошоп и нищо реално. За сметка на това някой с достъп до щанда на Samsung в MWC 2014 е успял да заснеме доста качествени изображения.

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event (4)

Снимките не потвърждават, нито отричат, слуха, че Galaxy S5 има вграден сензор за пръстови отпечатъци в home бутона. Очаква се камерата да е 16 мегапиксела, а устройството да е водо и прахоустойчиво. Дизайнът също е претърпял промени, като очаквания гръб, наподобяващ кожа в стил Note 3 липсва. Гърбът на устройството всъщност прилича повече на първото поколение на Nexus 7.

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event (2)

На снимка, сравняваща устройството с предшественика му S4 и Note 3, ясно се вижда че S5 е по-голям като размери и диагонал на екрана, който най-вероятно ще бъде 5.25 инча. Можем да отбележим и промени по потребителския интерфейс и TouchWiz. Интерфейсът на камерата и някой от вградените приложения на Samsung са претърпели козметични изменения.

Всички останали въпроси около предстоящия флагман ще бъдат отговорени на Samsung Unpacked, който започва в 21:00 българско време днес.