Android-KitKat-Samsung

Миналия месец Samsung предостави списъкът с устройствата, които ще получат ъпдейт до Android 4.4 KitKat, като голяма част от потребителите останаха разочаровани от факта, че Galaxy S3 не беше включен.

Е, по всичко изглежда, че официална актуализация до новата версия на операционна система за Galaxy S3 все пак може и да има. Това се потвърждава от изтекъл документ, в който е написано, че международната версия на устройството – GT-I9300 ще вкуси KitKat следващия месец. Списъкът, който е предоставен от неназован източник, показва, че ъпдейт до Android 4.4 KitKat ще получат още Galaxy Note 2 (SM-N7100) и Galaxy Grand 2 Duos (SM-G7102). Посочено е и времето, когато това ще се случи – през април – май.

KitKat-S3

Много е вероятно Samsung да пусне актуализацията до гореупоменатите устройства няколко седмици, след като пусне в продажба новия си флагман Galaxy S5. Въпреки всичко, не бъдете с големи надежди, защото няма официално потвърждение на информацията и няма да е изненада, ако документът се окаже фалшив. Ако списъкът е истински, то е страхотно да се види, че Samsung е включила повече устройства, които ще получат KitKat, както и че наистина се вслушва в потребителите се, както винаги твърди.