inside-nexus4mtel

Поръчката на такси онлайн вече е възможна, благодарение на иновативната услуга MtelTaxi Manager. Само една година след нейния старт, тя вече е с нови възможности за таксиметровите компании и техните клиенти.

Онлайн поръчката на такси става чрез приложението GSMTAXI.BG или чрез сайта www.gsmtaxi.bg. Чрез тях клиентът посочва своя адрес и желаната дестинация за пътуване. Тойизбира една от изброените таксиметрови компании, които работят с MtelTaxi Manager, като до пристигането на таксито, проследява неговата позиция по всяко време.Wi-Fi връзката в таксито, осигурена от Мтел, позволява на клиентите да сърфират свободно, докато пътуват.

Mtel Taxi Manager помага на фирмите да организират 100% от бизнес процесите си на всички нива. Всяко такси, снабдено с иновативната система, разполага с таблет с GPS и специално приложение, позволяващо предотвратяване на измами, избягване на задръстванията или технически проблеми. Услугата премахва необходимостта от радиостанции, обработва и изпраща поръчки, районира и разпределя шофьорите.

Към момента таксиметровите компании, които работят със системата в София, са – „Такси С Експрес”, „Mтакси”, „Евролийз такси” и „И Такси”. Фирмите из страната, доверили се на Mtel Taxi Manager, са „Такси 1” в Пловдив, „Алфа такси” и „Омега такси” във Варна, „Кепитъл Такси” в Бургас, „Папи такси” в Перник, „Ок такси” в Гоце Делчев, такси „Сити Инвест” във Велико Търново, „Омега такси” в Горна Оряховица, „Юнион такси” в Русе, „Сити такси” в Шумен и „Такси Диана” в Ямбол.

Изображение: Techno-Mobile