VIVACOM ще предложи на своите клиенти ексклузивни ценови предложения на едни от най-популярните смратфони от каталога си. Промоционалното портфолио ще даде възможност на абонатите да закупят с до 80% намаление от стандартните цени на модели смартфони.

До края на месец октомври, потребителите могат закупят един от най-стабилните модели на Samsung Galaxy Xcover 3 само за 9.98 лв. в брой в комбинация с тарифен план Smart XL, вместо на предишната цена от 49.90 лв. Този смартфон е идеален спътник за хората, които обичат да прекарват времето си на открито сред природата, благодарение на прахо- и водоустойчивият си корпус.

Елегантният LG Zero може да бъде намерен само за 99.90 лв. в брой с абонаментен план Smart XL., вместо предходната цена от 199.90 лв. в брой. Този класен и изключително тънък смартфон се отличава със стилен дизайн и корпус от истински метал. Оборудван с 5 инчов дисплей, позволяващ разглеждане на снимки и видеоклипове при по-голяма разделителна способност. Той разполага и с уникална 8 мегапикселова селфи камера, с която може да правите снимки с жестове

В промоционалното портфолио място намира и стилният бизнес модел на Microsoft Lumia 950 Dual Sim, който е наличен на ексклузивната цена от 369.90 лв. в брой отново с план Smart XL, вместо предишна цена от 589.90 лв. в брой. Устройството е оборудвано с шестядрен 1.8GHz процесор за бързина на работата. Моделът на Microsoft работи под операционна система Windows 10.

Атрактивните отстъпки важат както при покупка в брой, така и на разсрочено изплащане, в комбинация със сключване на нов или преподписване на настоящия договор за план от VIVACOM.