Китайският оператор China Unicom ще предлага iPhone 5 от 14 декември и предварителните поръчки вече стартираха. Само за два дни операторът е приел над 100 000 предварителни поръчки на смартфона на Apple, твърди Sina Tech.

Клиентите на Unicom трябва просто да предоставят лична карта и малко информация за да си запазят устройството. Телекомът е вторият по брой клиенти в Китай. Конкурентният China Telecom регистрира над 5000 резервации. Четвъртото поколение iPad и iPad Mini ще бъдат достъпни в страната на 7 декември.

В България интересът към телефонът също расте. При всяка нова доставка на iPhone 5 бройките се изчерват още същия ден. Вие успяхте ли да си го купите?

Сподели
Предишна страницаОт създателите на Cut the rope пристига новата игра Puddling Monsters
Следваща страницаИскате цветен iPhone 5? Имате го!
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg