Снимка: Digital Trends

В интервю пред The Indian Express, главният изпълнителен директор на OnePlus Пийт Лау (Pete Lau) коментира скорошните забележки на фенове, че новият смартфон от компанията прилича изключително много на iPhone 7 Plus. Това е най-видно от дизайна и разположението на двойната камера, както и нейната светкавица.

Лау споделя, че подобни коментари са били посочвани още когато излезе OnePlus One и въпреки това компанията е показала, на какво е способна.

Колко OnePlus One прилича на iPhone, ще оставим вас да решите. Колкото до OnePlus 5, той може и да прилича на iPhone 7 Plus, но той дори няма да е първият смартфон, приличащ силно на устройство от Apple. От друга страна пък, кой смартфон не прилича на друг такъв? Нали това все пак са смартфони — с подобни функции, еднакви компоненти и т.н. Нормално е да си приличат, не мислите ли?

Споделете мнението си по въпроса за OnePlus 5 в коментарите. Ако ви е интересно какво друго е коментирал Лау за новото устройство, прочетете повече в The Indian Express.