До края на месеца всеки, който има стари електроуреди (телевизор, лаптоп, кафеварка и др.), може да ги предаде в шоурума на eMAG в столичния „Сердика център”. Инициативата е част от кампанията „Освободи място за новото” на популярния електронен магазин.

Всички участници в нея получават ваучери за отстъпка за закупуването на нови електроуреди на стойност до 50 лева. А събраните употребявани уреди се предават на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.

С ваучерите може да се пазарува както от шоурума, така и от уебсайта и мобилното приложение на eMAG. Те са валидни в рамките на 15 календарни дни от датата на получаване.

В кампанията могат да участват и продукти, които не са закупени от онлайн ритейлъра, като няма ограничение на техния брой. До момента основната част от върнатите в рамките на компанията продукти са малки домакински уреди, следвани от уреди за лична грижа, телевизори, лаптопи, настолни компютри и монитори.

Повече информация има тук.

Сподели
Предишна страницаКога трябва да потърсим помощ в дентална клиника
Следваща страницаТретият Български Гейминг Маратон с рекорден брой участници
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.