Pebble_Steel_3583385717

На официалната страница на производителя Pebble е поместен таймер, който отброява оставащо време до някакво събитие. Почти сигурно е, че това ще е нов модел смарт часовник. Компанията наскоро добави поддръжка на Android Wear към своите текущи модели от носими аксесоари. Действително е удобно времето за нов Pebble, защото наближава и Световния мобилен конгрес, на който се представят най-новите модели смартфони.

Виж още: Обновлението Android Wear 5.0.2 вече е факт

Преди няколко седмици главният изпълнителен директор нa Pebble сподели в интервю, че очаква през тази година да се представи нов умен часовник, който да включва не само подобрен софтуер, но и хардуер. И след като вече има съвместимост с платформата Android Wear, то е време да се представи и нов модел. Той сподели, че основната задача на екипа от разработчици на Pebble няма да е върху приложенията. Много вероятно е да видим нов потребителски интерфейс.

Pebble, макар и да е съвместим с приложенията от Android Wear, не е съвместим с всички възможности на платформата.
Очакваме свежи идеи, които да се комбинират с добра цена. До този момент ключово предимство бе, че той се предлагаше по-евтино в сравнение с конкурентите. Остават четири дни до официалното представяне, така че ще чакаме с нетърпение.