По-малко от седмица остава до предполагаемата премиера на iPhone SE – новият 4-инчов модел смартфон от Apple. Все още не можем да сме 100% сигурни дали такова устройство наистина съществува, но ще сме учудени ако всичко се окаже една голяма грешка. И все пак, на снимките, които се твърди, че показват този iPhone SE, не може да се има доверие. Може би за това се появи видео…

Точно така, видеото по-горе твърди, че показва iPhone SE в цялата му прелест. От китайският YouTube канал Beeep споделят, че са се натъкнали на устройството на пазара в Шенжен, силиконовата долина на Азия.

Напомняме, че в покрайнините на Шенжен се намира фабриката Foxconn, където марката от Купертино сглабя устройствата си, така че не е изключено някой да е измъкнал бройка и да я е предоставил нелегално на пазара там. Освен това, във видеото се вижда, че продавачите го измъкват едва ли не “изпод масата”.

И все пак – имайте едно наум. Не можем да вярваме на нищо преди да станем свидетели на премиерата на 21 март.

2 Коментари

  1. Apple са много доминираше в пътищата им . Не мога да ги видите промяната в начина им . Докато хората са готови да платят своите трудно спечелените заплати на нов Apple продукт . Добре е за тях !

Comments are closed.