Винаги се грижим да научите офертите първо от нас, дори преди официалното им обявяване. Още вчера ви информирахме, че М-тел готви нов тарифен план и ето, че днес той стана реалност.

Неустоимо лятно предложение е подготвил LOOP за всички нови абонати на най-популярната си тарифа Mega LOOP. Промоционалната оферта носи името Mega LOOP Summer и е достъпна от днес. От нея могат да се възползват и настоящи потребители на младежката мрежа, в зависимост от условията за препoдписване на договор.

Офертата е в унисон с динамичното и преливащо от емоции лято, през което всички млади хора имат нужда от интернет и бърза връзка с приятелите си. С Mega LOOP Summer те ще получат 1000 SMS-а и non-stop мобилен интернет срещу месечна такса от 9,90 лева.

Така, освен от настоящите преференциални условия – 2000 включени минути към LOOP и пет номера от група „Семейство и приятели”, 30 минути към всички национални мрежи, потребителите вече ще се възползват и от 150 MB интернет на максимална скорост в най-бързата 3G мобилна мрежа в страната и 1000 кратки съобщения към мрежата на LOOP и М-Тел.

Сподели
Предишна страницаGlobul Universe с променени условия от днес
Следваща страницаMicrosoft Office 2013 е тук!
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

4 Коментари

  1. офертата звучи страхотно, ще я препоръчам на познати лупове.

  2. страхотно предложение за луповете, определено не е за изпускане.

Comments are closed.