Най-новото предложение от Мтел, разработено специално за малките и средни компании у нас, е Офис телефон, който намалява разходите за фиксирани разговори на бизнеса. Предложението е поредното доказателство, че телекомът променя начина, по който в България се обслужват тези компании, като им предлага индивидуален подход, специално разработени оферти, личен акаунт мениджър и персонална консултация в Контакт центъра.

С Офис телефон бизнесът вече говори за 0 стотинки на минута към всички номера в мрежата на Мтел не само от мобилния, но и от фиксирания телефон. В предложението са включени минути към всички национални мрежи, a “най-доброто е, че дори когато изразходите безплатните си минути, продължавате да говорите за 0 стотинки на минута с повече от пет милиона в мрежата на Мтел и само за една стотинка към всички национални фиксирани мрежи.“, коментира Андреас Елснер, маркетинг директор „Малък и среден бизнес“ в Мтел.

Освен това, клиентите, които се възползват от предложението до края на месеца получават 50% отстъпка от месечната такса за целия срок на договора.

Офис телефон се предлага в пет варианта. Срещу 4,95 лева на месец с Офис телефон 100 клиентите разполагат със 100 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа. След изчерпването им цената към всички фиксирани мрежи в страната е една стотинка на минута.

Останалите оферти са на цени между 9,95 и 49,95 лева месечно. В зависимост от месечната такса в пакетите са включени между 250 и 2500 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа. След изчерпване на безплатните минути разговорите към всички фиксирани мрежи у нас струват само една стотинка на минута, а разговорите към всички 5 милиона клиенти в Мтел са безплатни и неограничени.

С Офис телефон няма такса за свързване преди всяко обаждане, няма допълнителни кабели и включването е веднага. Клиените могат да запазят настоящия си номер на фиксирания си телефон и получават нов безплатен телефонен апарат. Всички цени са без ДДС.