В днешния забързан и напрегнат ден все повече хора предпочитат да правят своите покупки онлайн. Това им спестява време и нерви. Разбира се, такъв подход крие известни рискове, но има и предимства, които очевидно надделяват над тях.

Един от често задаваните въпроси в социалните мрежи, предимно във фейсбук групите, е откъде може да се закупи марков парфюм онлайн.

Ако и Вие сте от тях, прочетете внимателно настоящата статия. Тя е точно за Вас.

Почти няма човек, който да не знае, че когато си решил да си вземеш парфюм, най-естествено е да усетиш дадения аромат, като го помиришеш. По този начин ще добиете реална и осезаема представа за уханието на всеки парфюм.

Едно напътствие, което често даваме на клиентите си, е да оползотворят пълноценно присъствието си в парфюмерийни магазини и бутици съобразно поставената цел – избор на марков парфюм. За да сте сигурни, че той ще бъде сполучлив, на първо място трябва да изпробвате парфюма, да запаметите името му и да обърнете внимание на цената. След прибирането си вкъщи го потърсете онлайн в сайт за маркова парфюмерия Testeri-Bg.com, предлагащ най-ниски цени за парфюми тестери. Това ще ви позволи да се убедите каква е крайната цена – различава ли се и с колко от тази в магазина.

Съветът ни е именно в тази посока – да се спрете на подходящ аромат и след това да го поръчате онлайн.

Когато избирате своя парфюм, от съществено значение е да имате имате предвид няколко препоръки.

Не тествайте повече от три аромата в един ден. След четвъртото вдишване обонянието Ви се обърква и започва да смесва миризмите. Така не могат да се доловят действителните ароматни нюанси.

Не бързайте да купувате. Не очаквайте, че ще намерите перфектния парфюм за един ден. Спокойно и внимателно търсете и намерете аромата, който най-добре отговаря на вашия стил, вкус и индивидуалност.

Пазарувайте мъдро. Ако не сте сигурни в това, което търсите, може да поискате мнение от консултантите в магазина или приятел.

Абстрахирайте се от модните тенденции. Трябва да се водите само от Вашия собствен вкус, ако желаете да сте неповторими.

Надяваме се, че придържането към написаното ще Ви улесни при избора на точния за Вас парфюм.

И накрая един изключително важен съвет. Научете се да правите ясна и категорична разлика между тестер и парфюм. Това ще Ви е от полза при колебание кой продукт да закупите.

Съставът на съдържанието на парфюма и тестера е напълно еднакъв. По същество тестерът е версия на оригиналния парфюм и притежава същите качествени характеристики. Те се различават единствено по външен вид и, разбира се, по цената.

Тестерите се предлагат в обикновена картонена опаковка, бяла или сива, и без характерния за представяната марка дизайн. Те са по-евтини, понякога и в пъти.

Така че дали ще купите парфюм, или тестер зависи от повода. Ако е за лично ползване и държите на съдържанието, а не на това как изглежда, то се спрете на тестер. Ако трябва да направите подарък на Ваш близък познат или приятел, посегнете към парфюма.

1 коментар

Comments are closed.