Samsung Galaxy Note Edge е един експеримент и нищо повече. Същият, който компанията направи със Samsung Galaxy Note Round и вероятно ще направи пак с някой друг модел. Телефонът не е лош, ако държите да имате нещо различно, но не биха казал, че е толкова удобен, колкото Note4. Със сигурност, ако трябва да избирам между двата, винаги бих купил Galaxy Note 4 пред този.

Samsung Galaxy Note Edge Review Cover

 

 

 

ВИЖ ОЩЕ: Ревю на Samsung Galaxy Note Edge

 

 

Samsung продължава да опипва почвата на различните пазари, на които може да пробута някой нов продукт, продължава да се закача с LG, но реално тези джаджи са за престиж. С риск да ме нахейтят някои от вас ще кажа, [rquote]Ако го купите може и да сте единствен, но поне ще сте уникален[/rquote]че до този момент не видяхме нищо подобно от Apple, нали?. Еми това може и да не е случайно. Не че съм болен фен на ябълката, но умея да призная успеха, а Apple знаят как се печели. Явно след като те още не са тръгнали да правят подобни устройства, явно просто няма смисъл в тях, поне не на този етап. Това е влагане на ресурси, които няма да се върнат никога. В момента на писане на това ревю, Samsung Galaxy Note Edge струва около 1400лв, което е непосилно за повечето потребители. Като вземем под внимание недостатъците пред Note 4 става ясно, че продажбите на този телефон ще са доста малки.

Galaxy Note Edge е красив и интересен, има някаква идея в него, но на този етап е леко недомислена. Определено е по-добре от Samsung Galaxy Round, но цената му е убийствена. Не е подходящ за хора с малки ръце, а изнасянето на бутона за включване горе и софтуерните такива в изкривената част го прави неудобен дори и за тези с големи ръце. Това е телефон за фукане – нищо повече.

 

Снимки: Dimitar Ganchev Photography

Samsung Galaxy Note Edge