CollegeHumor са известни с осмиването, което правят на различни популярни социални теми. Те се занимават с това доста отдавна и им личи как винаги имат силата да се нагодят по съвременните тенденции. Това се вижда и с новото им видео, което сравнява как някой спира да използва Facebook, но ако социалната мрежа беше просто едно вечерно парти.

Виж още: Фалшиви служители в Apple Store промотират продукти на Microsoft 

Интересното е, че видеото показва точно как някои празнодумци във Facebook изглеждат отстрани. Това кътче на интернет все повече и повече се превръща в място, където много хора си мислят, че са център на вниманието и имат нужда да изразят мнение по всяка една възможна тема, независимо дали им е в компетенциите или не. Място, където се помещават най-добрите ви приятели (те си знаят кои са), вашите вече „бегло познати“ съученици от училище [цитирам героя в клипа].

Колко Facebook е такова място за някои от нас не е темата на статията, но съм сигурен, че ненадейно бих могъл да зачекна нещо и да създам спор. Не това е целта ми, знам че всеки има различно мнение по въпроса. Все пак вижте клипа и нека се посмеем заедно, защото ако това видео не ви е смешно, не знам кое би било.