Samsung Galaxy S6 Edge Picture 2

Samsung ще проведе Unpacked събитие, на което вече знаем, че ще видим новия Note 5. Очаква се на тази дата да дебютира и Galaxy S6 edge Plus, но това все още не е потвърднео. До днес. Samsung Филипини провежда състезание, победителят от което ще има шанса да видим местното Unpacked събитие на компанията. То ще се проведе на 13 август, едновременно с това в Ню Йорк.

На официалния сайт на Samsung за Филипините има правила за участие, а има възможност и за регистрация с името „Samsung S6 Edge Plus Registration“. Това е още едно доказатество за съществуването на смартфона. Преди време научихме, че името на Galaxy S6 edge Plus е сертифицирано в Сингапур.

Има и данни за спецификациите на смартфона, идващи от магазина Jarir Store. Galaxy S6 edge Plus ще бъде с 5.7-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела, процесор Exynos 7420, 4GB RAM и избор между 32GB/64GB вградена памет. 

По отношение на камерата Galaxy S6 edge Plus ще има 16-мегапикселова основа и 5-мегапикселова предна. За батерията се казва, че ще е с капацитет 3000 mAh, a операционната система Android 5.1.1. Телеофнът ще е с дебелина от 6.9 мм, а теглото му е 156 грама. Версиите са в черен и златист цвят.

e-a

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS