След краткото видео, в което видяхме iPhone 7 миналата седмица, предстои още едно такова. То изтече в социалната мрежа Weibo вчера, но разликата е, че е доста по-подробно от предшественика си. Тук можете да разгледате устройството в повече от две минути.

Във видеото (а и на няколко от споделените заедно с него снимки), се вижда основната разлика между iPhone 6s и iPhone 7. Представена е бройка от 4.7-инчовия модел, на която не се вижда аудио жак. Бутон за изключване на звука има, а освен това и камерата е доста по-голяма, както сме виждали в изтеклите снимки до сега.

apple-iphone-7-weibo-video-leak-1

Във видеото и на новите снимки iPhone 7 е сравнен с iPhone 6s за да могат ясно да се забележат разликите. В размерите такива се очаква да няма, но антената е с променен дизайн. На мястото на аудио жака пък виждаме допълнителна скара за говорител и въпросът е дали iPhone 7 ще бъде със стерео говорители…

Още забелязваме, че камерата е по-голяма (с около 25%) и изнесена по-наляво върху задния панел. Тук не е показан 5.5-инчовия iPhone 7 Plus, който очакваме да дойде с двойна камера с два 12-мегапикселови сензора. Очакваме премиерата на смартфоните в началото на септември.

apple-iphone-7-weibo-video-leak-2