LG G3

LG G3

Не остана и седмица до официалната премиера на LG G3, а слуховете за него стават все по-агресивни. Последната информация идва от поредица слайдове, показани по време на предварителна презентация на апарата в Южна Корея. Благодарение на снимките вече имаме почти цялата информация за LG G3, като вече са известни и неговите размери и се оказва, че няма да е много по-голям от HTC One M8 и Galaxy S5.

Ето и цялата информация:

–         размери 146,3 мм х 74,6 мм х 8,9 мм

–         Android 4.4 KitKat

–         Qualcomm Snapdragon 801

–         32GB вградена памет , 3GB DDR3 RAM

–         5.5 – инчов Quad HD ( 2560 х 1440 ) IPS дисплей

–         13MP задна камера с OIS ( оптичен стабилизатор на изображението ) и 2.1MP предна камера

–         3,000mAh батерия

–         USB 2.0 / Bluetooth 4.0 LE / NFC

Споменава се също и високоговорител с мощност 1Watt, както и мистериозния сензор до камерата, който според последната информация е лазерен автофокус.

След всички изтекли снимки и технически подробности, като че ли не остава нещо, което да може да ни изненада на 27 май, когато ще бъде представен официално LG G3, освен може би софтуерът, който компанията е разработила за него.

Въпреки че вече видяхме изтекли снимки на потребителския интерфейс, няма как да знаем какви точно подобрения ще донесе той, както и какви трикове е подготвила LG за своите фенове. Всичко това ще стане ясно, когато LG G3 бъде официално представен на грандиозното мултинационално събитие следващата седмица.

Сподели
Предишна страницаSecret вече е на разположение в Google Play
Следваща страницаКакви изненади крие Galaxy S5 Active?
Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в Smart News. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии, като е била администратор на най-големия български Android форум.