LG G3

LG G3

Добре познатият ни Twitter акаунт @evleaks отново има новини. Този път става въпрос за LG G3, чиито пресснимки публикува той. На едната бъдещият флагман на корейската компания е в черно, нещо което до сега не бяхме виждали, а на втората, сниман в същата позиция е белия вариант.

До колкото можем да забележим, LG G3 е със защитен кейс, но въпреки това добре се вижда изключително тънката декоративна рамка около дисплея и това, че няма физически бутони на лицевия панел. На гърба е бутонът за регулиране на звука, който както вече знаем се запазва от предишния модел, с леко променен, заоблен дизайн.

LG G3

Отново виждаме LED светкавицата, камерата и загадъчния сензор, за който все още няма информация, но пък имаше слухове, че ще бъде сензор за биометрични данни. Интересна е и вдлъбнатината на горния ляв ръб, която до сега не се виждаше в изтеклите снимки. На мен лично ми прилича на стилус, но предположенията са по-скоро за  IR Blaster. Останалото, което очакваме от LG G3 е 5.5-инчов Quad HD (1440 x 2560) дисплей, четириядрен процесор Snapdragon 801 или може би дори 805, 3GB оперативна памет, Android 4.4 KitKat и новият потребителски интерфейс, разработен от компанията.

Премиерата на LG G3 е насрочена за 27 май в Сан Франциско, Ню Йорк и Лондон и 28 май в Сеул, Сингапур и Истанбул. До тогава остава още доста време и можем да предположим, че ще станем свидетели на още течове и интересна информация за бъдещия флагман.