Older-HTC-One-M9-Plus-live-images-2

HTC вече официално обяви, че на 8 април ще видим новия фаблет One M9+, но данни и снимки за смартфонa продължават да се появяват онлайн. Днес ще ви предоставим поредната порция от тях.

Виж още: Художник рисува портрети с очите си

Може да кажем, че от всичко видяно до момента, има шанс тези снимки наистина да се окажат на HTC One M9+, защото на тях се вижда, че на гърба на устройството е логото на China Mobile. Това, разбира се, не гарантира пълна достоверност, но показаното съвпада с информацията, която знем до момента – по-големият брат на Оне М9 ще се предлага основно на азиатския пазар.

Както и на официаланата снимка от HTC, така и на тези тук, се вижда, че One M9+ доста ще прилича на M8. Повечето промени са отпред, където вече има Home бутон, разделящ BoomSound говорителите на две. Предполага се, че към него ще има и скенер за пръстови отпечатъци.

Припомняме, че според непотвърдена информация M9+ ще бъде с 8-ядрен процесор MediaTek MT6795T, 3GB RAM, 20.1-мегапикселова камера, 32GB вградена памет, Android 5.0 Lollipop и Sense 7.0.