ascend p7

ascend p7

Huawei ще представи дългоочаквания Ascend P7 на 7 май, но през последните седмици бяха публикувани доста снимки на флагмана. Сега той се появи на сайта на Китайския център за сертифициране на телекомуникационно оборудване (TENAA), давайки ни информация за това как ще изглежда устройството, когато бъде пуснато на пазара.

От снимките става ясно, че Ascend P7 ще бъде малко по-различен от това, което видяхме на публикуваните пресснимки преди време, като по всичко изглежда, че задният панел ще бъде със стъклено покритие. Но това не са единствените снимки на смартфона, които видяхме днес. В Wеibo също се появиха изображения на предстоящия флагман, показващи устройството от всички ъгли. Отгоре има вход за слушалки, а порта за зареждане се намира в долната част на Ascend P7.

Изглежда, че смартфонът ще поддържа две SIM карти, които могат да бъдат вкарани от едната страна на устройството, на която също така има бутон за включване и изключване, както и още един слот, който предполагаме е за miscroSD карта.

ascend p7

Според слуховете новият флагман на Huawei ще бъде с 5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, четириядрен процесор HiSilicon Kirin 910 с тактова честота от 1.6GHz, 2GB оперативна и 16GB вградена памет. Предната камера ще е 5-мегапикселова, а задната 13. Ascend P7 ще бъде с операционна система Android 4.4 KitKat с потребителски интерфейс Emotions UI.

Източници: Android Community, GforGames