Xiaomi Mi3S

Xiaomi Mi3S

Миналия месец научихме някои подробности за наследника на Xiaomi Mi3 – Mi3S. След като в началото на април Xiaomi обяви, че е продала 11 милиона устройств, може би китайската компания възлага именно на него надеждите си, до края на годината да достигне 60 милиона продадени устройства.

Сега нови снимки, изтекли в Weibo потвърждават спецификациите на бъдещия китайски флагман. Освен подобрения дизайн, включващ повече метал, Xiaomi Mi3S ще притежава 5-инчов 1080р дисплей, 2.5GHz  процесор Snapdragon 801, 3GB оперативна и 16GB вградена памет, 8-мегапикселова предна и 13-мегапикселова задна камера. Операционната система ще е Android 4.4.2, персонализирана с известния потребителски интерфейс на компанията MIUI.

Xiaomi Mi3SXiaomi Mi3SXiaomi Mi3S

Очакваната цена на Xiaomi Mi3S е около 320 долара, като той ще бъде на разположение само на азиатския пазар, както и предшествениците му, но в днешно време няма невъзможни неща и тези, които искат да си го закупят, винаги намират начин, за което свидетелстват наличните апарати и у нас.

Качествения хардуер, красивият и функционален потребителски интерфейс и не на последно място цената, по-ниска дори от тази на Nexus, безспорно привличат потребителите от цял свят. Очаквате ли с нетърпение новия Xiaomi Mi3S?