Може и да не ни се иска, но колкото повече източници потвърждават, че iPhone 7 няма да има аудио жак, толкова по-реално започва да звучи всичко. Най-новият източник който казва не на жака, са Fast Company. Според тях, още информация от близо до Apple казва, че ако искате слушалки, ще трябва да си купите Lightning port такива. Но това не е всичко – останалата част от материала всъщност се състои от добри новини.

Отново според Fast Company, iPhone 7 най-вероятно ще е първият смартфон от Apple, който да е водоустойчив. Компанията е премисляла подобна характеристика за поне два предишни модела на iPhone и този път може би идеята ще бъде реализирана. Още – очакваме iPhone 7 и неговия по-голям събрат iPhone 7 Plus да поддържат безжично зареждане.

Всичко това е много хубаво, но продължаваме да си задаваме въпроса „Как ще се отрази липсата на аудио жак на потребителите?“ Още повече когато Fast Company твърдят, че Apple няма да включи Lightning port слушалки в комплекта на устройството и такива ще трябва да се купят отделно… Вие какво мислите? Подготвени ли сте за подобна промяна?

1 коментар

  1. Ако ще е водоустойчив , водоустойчив да е този модел който ще представят през месец Март. За да може да се снимаме под вода през лятото.

Comments are closed.