iphone 5 ios 7

iPhone 5S и iPhone Mini са двете най-коментирани устройства за тази година. До днес не се знаеше кога точно Apple смята да представи официално смартфоните, които всички очакваме. Изглежда това събитие ще се състои на 10 септември, съобщи AllThingsD.

Все още не е ясно дали на събитието ще видим само наследник на iPhone 5 в лицето на iPhone 5S или Apple ще рискува и ще пусне бюджетна Lite версия на популярния смартфон. За такава версия се говори от години, но през последната слуховете за такова устройство се повишиха неимоверно. Предполага се, че iPhone Lite ще бъде с пластмасов корпус, хардуерни спецификации като тези на iPhone 5, докато 5S ще предложи на потребителите скенер за пръстови отпечатъци.

Сподели
Предишна страницаПърва пресснимка на HTC One Max
Следваща страницаSamsung Galaxy Note 3 ще бъде с 3450 mAh батерия
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg